Manikür ve Pedikür

tirnak Tırnak

Manikür ve Pedikür

Manikür ve Pedikür kadınların bakımlarında vazgeçilmez uygulamalardandır. El ve ayak bakımları düzenli periyotlarla yapılmalıdır.

Manikür ve Pedikür Nedir?

Manikür ve Pedikür kadınların bakımlarında vazgeçilmez uygulamalardandır. El ve ayak bakımları düzenli periyotlarda yapıldığı zaman hem sağlık hem de estetik açısından önemli sonuçlar vermektedir. Manikür ve Pedikür işlemleriyle ciddi el ve ayak sorunlarından kurtulmak mümkündür.

Manikür işlemi, eller üzerinde yapılan bir bakım uygulaması olup, sağlığımız için son derece önem arz etmektedir. Özellikle sağlıklı ve güçlü tırnaklara sahip olmak için birçok kadın tarafından sıklıkla yapılmaktadır.

Pedikür işlemi ise ayaklara uygulanan bir işlem olup, ayak sağlığımız açısından kullanımı önerilmektedir. Özellikle ayak tırnaklarında oluşabilecek tırnak batması ve tırnak sertleşmesi gibi sorunlardan kurtulmak ve daha iyi bir tırnak görünüme sahip olmak için yapılmaktadır.

Manikür ve Pedikür Nasıl Yapılır?

Manikür ve Pedikür Nasıl Yapılır

Manikür ve Pedikür Nasıl Yapılır? Sorusuna bakacak olursak, İlk olarak Manikür ve Pedikür bakımı yapılırken el ve ayakların ılık su dolu bir kapta bekletilmesi gerekmektedir. Bu sırada el ve ayaklarda bulunan etlerin yumuşaması sağlanır. Sonrasında ise tırnak etlerinin ölü deriden arındırılması ve tırnak etlerini kesme işlemi gerçekleşmektedir. Tırnak etleri tırnak pensi ile dikkatlice alınır ve daha sonra tekrar kurutma işlemi yapılır.

Uygulama adımlarına bakacak olursak, aşağıdaki sırayı takip etmemiz gerekmektedir.

  1. Adım: Tırnaklar Temizlenir ve Törpülenir
  2. Adım: El ve Ayaklar Ilık Suda Bekletilir
  3. Adım: Manikür Makası İle Temizleme
  4. Adım: Tırnak Şekillendirme
  5. Adım: Masaj ve Peeling İşlemi

Pedikür ve Manikür işlemi 3-4 haftalık kullanım sonrası düzenli olarak tekrarlandığı zaman daha kalıcı ve sağlıklı sonuçlar vermektedir.

Manikür Fiyatları

Manikür fiyatları kullanılan ekipman, içerdiği malzemeye, uygulanan merkezin bulunduğu semt ve çeşitli faktörlere göre değişkenlik göstermektedir. Pedikür işlemi maniküre daha pahalı olmakla birlikte, genel olarak baktığımız zaman Manikür ve Pedikür Fiyatları ortalama 30- 150 TL arasında yer almaktadır.

Yaren Ünal

Etiketler

  • manikür ve pedikür
  • Manikür Fiyatları
  • Manikür ve Pedikür Nasıl Yapılır
  • Manikür ve Pedikür nedir
  • el bakımı
  • Pedikür fiyatları
  • ayak bakımı

İş Ortaklığı Formu

İş ortaklarımıza sunmuş olduğumuz özel fırsatlardan yararlanmak için lütfen aşağıdaki formu doldurunuz.

Gönder

Google Doğrulama

İş Ortaklığı Formu

Ortaklık formu başarıyla gönderildi.

Şifremi Unuttum