25.03.2021

Google Benim İşletmem ile Güzellik Merkezi Rehberi Nasıl Yapılır?

Google Benim İşletmem ile Güzellik Merkezi Rehberi

Google My Business ya da Türkçe adıyla Google Benim İşletmem ; Google’ın büyükten küçüğe tüm işletmelere ücretsiz bir şekilde sunduğu ve işletme tanınırlığınızla beraber web sitenizin de bilinirliğini arttırmaya yönelik oluşturduğu bir uygulamadır.

Google İşletme Hesabı oluşturmak için mevcut bir web sitenizin olması gerekmez. Google hesabınızı oluşturduktan sonra çalışma saati, açık adres, harita bilgisi, telefon numarası, görsel gibi işletmenize dair tüm güncel bilgileri sisteme kaydederek kullanıcılarınıza doğru bilgi akışı sağlayabilirsiniz.

Google Benim İşletmem Salonum İçin Neden Önemli?

Google’ın bir günde milyonlarca kişi tarafından kullanıldığını düşünürsek; Google ve Google Haritalar üzerinden oluşturacağınız bir işletme profili, gün içerisinde size birçok tıklanma ve randevu trafiği yaşatabilir. Sonuçta, internet aramalarında görünürlüğünüz ne kadar artarsa müşterilerinizin güvenini kazanmak ve dikkatini çekmek o derece kolay olacaktır.

İşletme hesabınız ile salonunuzun bilinirliğini arttırmanın yanında soru/cevap bölümü sayesinde müşterilerinizle her an iletişimde kalarak salonunuza dair daha fazla bilgi edinmelerine olanak sağlarsınız.

Ayrıca, yorum yapabilme özelliği sayesinde; potansiyel müşterilerinizin yanında yeni hedef kitleler ile güvenli iletişim sağlamanıza imkân yaratır.

Ve Google Benim İşletmem Hesabı’nın en güzel noktası olan Online Randevu imkânı ile salonunuzun yeni müşteriler kazanma şansını arttırır.

Google Benim İşletmem İle Güzellik Merkezi Programı

Google Benim İşletmem Salonuma Ne Sağlar?

Google Benim İşletmem sayesinde salonunuzun mesai saat sınırlamasını ortadan kaldırarak müşterilerinize her an online randevu alabilme şansı tanıyabilir ve olası müşteri kayıplarının önüne geçebilirsiniz.

Ve son olarak da, ‘Google Benim İşletmem Ücretli mi?’ sorunuza cevap verelim, hayır uygulama ücretli değil.

Google Benim İşletmem İle Güzellik Merkezi Programı

Tüm Bu İşlemlerin Nasıl Gerçekleştirileceğini Adım Adım Listeledik

  • Google Benim İşletmem İle Güzellik Merkezi Programı

    1. Öncelikle Salon Randevu paneline giriş yapın ve ‘Genel Bakış’ sekmesinde bulunan işletme randevu linkinizi ‘Linki Kopyala’ seçeneğine tıklayarak kopyalayın.

  • Google Benim İşletmem İle Güzellik Merkezi Programı

    2. Google Benim İşletmem sayfasına giriş yapın ve anasayfada bulunan ‘Hizmet Kullanılabilirliğini Güncelleyin’ seçeneğine tıklayın.

  • Google Benim İşletmem İle Güzellik Merkezi Programı

    3. Açılan penceredeki sorulara işletmenize dair cevaplar vererek ‘Randevu Bağlantısı’ butonuna ilk adımda kopyaladığınız işletme linkini yapıştırın ve ‘Tamamlandı’ butonuna tıklayın.

  • Google Benim İşletmem İle Güzellik Merkezi Programı

    4. Randevu linkiniz ortalama 24 saat sonra hazır olacak ve Benim İşletmem kartvizitinizin en altında, ‘Randevular’ seçeneğinde görünür hale gelecek.

  • Google Benim İşletmem İle Güzellik Merkezi Programı

    5. İşlem tamam! Randevu linkiniz üzerinden müşterileriniz dilediği an online randevu oluşturabilecek ve size sadece müşterilerinizi ağırlamak kalacak.

İrem Koç

Etiketler

  • google my business
  • google benim işletmem
  • google benim işletmem ücretli mi
  • google benim işletmem hesabı
Salonunumuz için güzellikler bu tarafta
İş Ortaklığı Formu
Fiyat Al İş Ortaklığı Ara