Gelin Makyajı Nasıl Olmalı?

makyaj Makyaj

Gelin Makyajı Nasıl Olmalı?

Düğününüzde doğru makyaj seçimleri yaparak uyumlu ve bütün oluşturan bir görünüm oluşturabilirsiniz. Tercihlerinizi kendiniz yapacağınız bu günde başka deneyim ve tecrübeleri görmek işinizi kolaylaştıracaktır.

Düğününüze az zaman kaldıysa artık gelin makyajınızın kusursuz olması için hazırlıkları başlatma zamanınız gelmiş demektir. Doğru bir araştırma sizi mükemmel bir düğüne hazırlayabilir fakat güzelliğin en küçük ayrıntılarda saklı olduğunu unutmamak gerekiyor, gözden kaçırdığınız küçük detayların sizi düğün mağduru yapmasına izin vermemeye kararlıysanız gelin bilmeniz gerekenlere göz atalım.

Renk Seçimleri

Gelin makyajı nasıl olmalı

Sizlere belirli renklerden bahsedip bunların ideal renkler olduğunu söylemek tamamen yanlış olacaktır, bugünün başrolü ve dolayısıyla renkleri belirleyecek olanı da sizsiniz. Seçimlerinizi yaparken en önemli kriteriniz makyajınızın güzelliğinizi gölgede bırakmaması olmalıdır, abartılı ya da sade olması hiç önemli değil size yakışıyorsa doğru bir seçim olduğuna inanabilirsiniz yalnızca dikkat etmeniz gereken düğün fotoğraflarınızın da makyajınız gibi kusursuz olmasını istiyorsanız çok koyu tonlardan ve açık tonlardan uzak durmanız olacaktır. Kırmızı, mor ya da pembe birkaç dokunuşla her renk sizi mükemmel gelin yapabilir.

Ten ve Göz Makyajı

Gelin makyajında ilk göze çarpan genellikle ten makyajında yapılan hatalar oluyor. Gelinlerin korkusu olarak da bilinen kalıcı olmayan, parlama yapan ve gözeneklere dolan fondöten kaçınmanız gereken en önemli nokta çünkü kusursuz makyajınızı bir anda gölgede bırakabilir. Göz makyajınızda ise alaturka seçimlerden uzak durmalı ve doğal, nude alt tonlu renkler ile sadelik sağladığınız gözlerinizde abartılı kirpikler kullanarak tekrar gözlerinizi ön plana çıkartabilirsiniz. Gelin makyajında seçimleriniz daha doğal, canlı ve dayanıklı stillerden yana olmalı çünkü tüm gün dans edip eğleneceğiniz bu günde hem enerjinizle makyajınız bir bütün oluşturmalı hem de terlemeye ve yorulmaya karşı dayanıklı olmalıdır.

İlham Veren Gelinler

Gelin makyajında seçimler

Düğün ve görkem denince akla gelen isimlerden biri olan Meghan Markle tercihini doğallıktan yana kullandı. Prenses çillerinin kapanmasını sevmediği için düğün makyajı için de hafif bir fondöten tercih ederek sade makyajını nude bir ruj ve yine hafif göz makyajıyla tamamladı. Hailey Baldwin de yine çekiciliği doğallıkla sağlamayı başarabilenlerden oldu. Parlak karamel dudaklar, hafif aydınlatıcı uygulanmış cilt ve kirpik diplerindeki hafif kahve tonlarla şüphesiz en çok konuşulan gelinlerden biri oldu. Işıltılı cilt görünümüyle bilinen Miranda Kerr düğününde de ışıltısından vazgeçmedi ve pembe tonlar kullanarak canlandırdığı cildinde doğallığı ve tazeliği ön planda tuttu.

Sena Ünsal

Etiketler

  • Gelin makyajı nasıl olmalı
  • Gelin makyajında seçimler
  • doğru makyaj seçimleri
  • mükemmel bir düğün
  • ideal renkler
  • hafif gözmakyajı
  • doğal nude alt tonlu renkler
  • sade makyaj
  • doğallığı ve tazeliği
  • Gelin makyajı

İş Ortaklığı Formu

İş ortaklarımıza sunmuş olduğumuz özel fırsatlardan yararlanmak için lütfen aşağıdaki formu doldurunuz.

Gönder

Google Doğrulama

İş Ortaklığı Formu

Ortaklık formu başarıyla gönderildi.

Şifremi Unuttum