Lazer Epilasyon

lazer-epilasyon Lazer Epilasyon

Lazer Epilasyon

Kolaylık ve zamandan tasarruf sağlayan teknoloji lazer epilasyon son yıllarda herkesin uygulamaya başladığı bir teknoloji oldu.

Lazer epilasyon kadın erkek herkesin vazgeçilmezi haline gelip son yıllarda adını sıkça duyduğumuz bir işlem olmaya başladı. Lazer epilasyonun sağladığı büyük kolaylıklar insanlar tarafından tercih edilmesini sağlıyor ancak lazer epilasyonu yaptırırken çok dikkat edip yaptıracağımız yeri iyi seçmemiz lazım aksi halde bu işi bilmeyen ellerde ciddi yanıklar gibi çok kötü sonuçlar oluşturabilir.

Lazer Epilasyon

Lazer Epilasyon Nedir

Lazer epilasyon teknolojiyle birlikte gelişen yeni bir epilasyon yöntemidir. Vücuttaki istenmeyen kılların köklerinin lazer ışınları ile yok edilip orada kıl çıkmasını engelleme işlemidir. Lazer epilasyon yeni yeni duymaya başladığımız bir işlem olsa da hayatımıza yaklaşık 20 yıl girip yaygın bir şekilde kullanılmaya başlanmıştır.

Lazer Epilasyonu Kimler Yaptırabilir

Lazer epilasyonu yaptırabilmeniz için yaş sınırı bulunuyor, lazer epilasyon 12 yaşından büyük ve cilt yapısı uygun olan herkese uygulanabilir. Sonuç almak için gereken süre ve seans sayısı kişiye göre değişiklik gösterebiliyor ama genelde 1. seans ve aralıkları vücut bölgesinde 2 ayda bir 4 -6 seans, yüz bölgesinde ayda bir 6 -12 seans olmak üzere değişiyor.

Lazer Epilasyonun Zararları ve Yan Etkileri

Lazer epilasyonun zararları

Lazer epilasyon geçici tahrişlere yol açabilir. Ağda gibi diğer epilasyon türlerinde de işlemden sonra oluşan etkilerle aynı sonuçlar oluşabilir. Dermatoloğunuza yaptırmanız gereken lazer epilasyon işleminin kızarıklık, şişlik, pigment değişimi, cilt tahrişi gibi etkilerini en aza indirmek için prosedürden önce bölgesel anestezi uygulatabilirsiniz.

Lazer Epilasyonda Dikkat Edilecekler

Lazer epilasyon uygulamasından sonra en az 3 ay güneşten korunmalı ve yüksek faktörlü güneş koruyucuları kullanmalısınız. Uygulamadan sonra hassas olan cildinize 24 saat sıcak su değdirmemeniz gerekiyor ancak ağrı ya da şişme olursa yumuşak beze sarılı buz uygulayabilirsiniz. Bölgeye nazik davranıp kaşımamalısınız ve tahriş edici işlemlerden kaçınmalısınız.

Sena Ünsal

Etiketler

  • Lazer Epilasyon
  • Lazer epilasyonun sağladığı büyük kolaylıklar
  • lazer epilasyonu yaptırırken
  • Lazer epilasyon nedir
  • Vücuttaki istenmeyen kıllar
  • Lazer epilasyonu kimler yaptırabilir
  • Lazer epilasyonun zararları
  • Lazer epilasyonun yan etkileri
  • Lazer epilasyonda dikkat edilecekler

İş Ortaklığı Formu

İş ortaklarımıza sunmuş olduğumuz özel fırsatlardan yararlanmak için lütfen aşağıdaki formu doldurunuz.

Gönder

Google Doğrulama

İş Ortaklığı Formu

Ortaklık formu başarıyla gönderildi.

Şifremi Unuttum