İpek Kirpik

makyaj Makyaj

İpek Kirpik

Son dönemlerde trend olan ipek kirpik kadınların vazgeçilmezi haline gelip kullanışlı ve sağlıklı olmasıyla rimeli gerisinde bıraktı.

Son zamanlarda adını sıkça duyduğumuz ipek kirpik kadınlar tarafından oldukça rağbet görüyor. Peki nedir bu ipek kirpik? Kadınlar her zaman dolgun ve uzun kirpiklere sahip olmak ister bunun için de en kolay yol olan rimelden yararlanırlar ama rimel hem bulaşıcılığı hem de kirpik dökülmesine neden olması yüzünden her zaman kadınları tedirgin edip alternatif yollar arama ihtiyacı oluşturmuştur. Rimel karşısında güçlü bir rakip olarak ortaya çıkan ipek kirpik gerçek kirpiklerin üzerine uygulanan gürleştirme ve güçlendirme işlemidir. İpek kirpikleri tercih etmeye yönelten şey de işte tam olarak rimele kıyasla kullanılabilirliğindeki kolaylık ve güvenilirliktir.

İpek Kirpik Nasıl Yapılır?

İpek Kirpik Nasıl Yapılır

İpek kirpik uygulaması profesyonel kişiler tarafından yapılmalıdır. Uygulanan malzemelerin sağlık standartlarına uygun malzemeler olarak seçilmesi göze zarar vermemesi açısından çok önemlidir çünkü uygulanan malzemelerin içindeki kimyasallar gözde hasara sebep olabilir. Öncelikle kişinin yüz ölçülerine uygun olarak kirpik seçimi yapılmalıdır, bu seçimler gözün ve göz kapağının şekillerine uygun olarak yapılmalıdır. Sonrasında alt kirpiklere sürülecek olan yapıştırıcıdan korumak için bir bant takılır ve üst kirpikleri tek tek ayırmak için kirpikler taranıp yerleştirme işlemi yapılır. Bu işlemler yaklaşık 1,5 – 2 saat sürer ve kişi istediği kirpiklere sahip olur.

İpek Kirpik Uygulamasından Sonra Dikkat Edilmesi Gerekenler

İşlem sonrasında gözler hassas olacağından ovuşturulmamalıdır, kirpikler olası nemden ve sıcaktan korunmalıdır ve ilk 48 saat rimel gibi makyaj ürünleri kullanılmamalıdır. Makyajınızı yaparken olduğu gibi çıkartırken de olabildiğince dikkatli ve nazik olmalısınız. Son olarak da dikkat etmeniz gereken şey kirpiklerinizin zarar görmemesi için yüzüstü yatmak yerine sırt üstü yatmak olmalıdır.

İpek Kirpik Nasıl Çıkarılır?

İpek kirpikleri takması gibi çıkartması için de profesyonel kişilere ihtiyaç duyulur bu işlemi evde yapmamanızı tavsiye ediyoruz. Evde yapıldığında kirpiklerin büyük oranda dökülmesine sebep olan bu işlem göze de zarar verir. İpek kirpiklerin çıkartılması için özel bir solüsyon kullanılması gerekir ve bu solüsyonun da yine bir profesyonel tarafından göze uygulanması gerekir.

İpek Kirpik Fiyatları

İpek kirpik fiyatları her yere göre değişiklik göstermektedir. Kişinin kirpik yapısına ve seans aralığına göre de değişip güncel fiyatları 350 TL’den başlamaktadır.

Sena Ünsal

Etiketler

  • ipek kirpik
  • dolgun ve uzun kirpikler
  • kolaylık ve güvenilirlik
  • göze zarar vermemesi
  • makyaj ürünleri
  • yüz ölçülerine uygun olarak kirpik seçimi
  • profesyonel kişiler
  • ipek kirpikleri takması
  • ipek kirpik fiyatları
  • ipek kirpik nasıl çıkarılır
  • ipek kirpik nasıl yapılır
  • ipek kirpik uygulaması

İş Ortaklığı Formu

İş ortaklarımıza sunmuş olduğumuz özel fırsatlardan yararlanmak için lütfen aşağıdaki formu doldurunuz.

Gönder

Google Doğrulama

İş Ortaklığı Formu

Ortaklık formu başarıyla gönderildi.

Şifremi Unuttum