Erkekler Tarafından Tercih Edilen En İyi 5 Farklı Sakal Modeli

erkek Erkek

Erkekler Tarafından Tercih Edilen En İyi 5 Farklı Sakal Modeli

Erkeklerin yüz tiplerine uygun sakal modeli seçmesi oldukça önemlidir. Erkekler tarafından tercih edilen en iyi sakal modelleri sıklıkla aratılmaktadır.

Sakal Erkeğin Makyajı lafını sık sık duymuşsunuzdur. Bu nedenle bir erkeğin harika görünüme sahip olması için bakımlı sakallara sahip olması oldukça önemlidir. Berber koltuğuna oturmadan ve yüzünüze uygun sakal şeklini seçmeden önce, sizin için hazırladığımız Erkekler Tarafından Tercih Edilen En İyi 5 Farklı Sakal Modeli nelermiş göz atmayı unutmayın!

Keçi Sakal

Keçi Sakal

Yuvarlak yüz tiplerine uygun sakal modelleri arasında ilki keçi sakal olabilir. Erkek sakal modellerinden biri olan keçi sakal bıyık ve hafif uzun saçla birlikte harika bir kombinasyon yakalamanızı sağlayacaktır.

Top Sakal

Top Sakal

Top Sakal Modeli, sivri yüz tipine uygun sakal modelleri arayan erkekler için ideal sakal modellerindendir. Daha çok çene bölgesini gizlemek, yüzün uzunluğunu daraltmak için kullanılmaktadır. Top Sakal daha dengeli bir yüz görünümü elde etmek için kullanılabilir.

Kirli Sakal

Kirli Sakal

Kirli Sakal , Sakal Modelleri arasında tercih edilen en popüler modellerdendir. Her yüz şekline gitmesi nedeniyle sıklıkla tercih edilmektedir. Kirli sakal çoğu erkek için risksiz sakal seçimlerinden biri olarak bilinir, kullanımı rahat ve kolaydır.

Kısa Sakal

Kısa Sakal

Kısa Sakal ve Kısa sakal modelleri arıyorsanız bu önerimiz tam size göre. Küçük yüz tipine sahip erkekler tarafından seçilmesi doğru olan bir model.

Uzun Sakal

Uzun Sakal

iktörgen yüz tipi ve köşeli yüz tipi için sakal modeli arıyorsanız uzun sakal modeli tam size göre. Uzun Sakal Modelleri arasında en çok aratılan bir model ise Hipster sakal modelleri oluyor. Hipster sakal doğal ve dağınık görünümü sayesinde adını buradan alıyor. Hipster sakal oldukça dikkat çekmenizi sağlayacak popüler sakal modelleri arasında.

Yaren Ünal

Etiketler

  • Top Sakal
  • Kirli Sakal
  • Kısa Sakal
  • Uzun Sakal

İş Ortaklığı Formu

İş ortaklarımıza sunmuş olduğumuz özel fırsatlardan yararlanmak için lütfen aşağıdaki formu doldurunuz.

Gönder

Google Doğrulama

İş Ortaklığı Formu

Ortaklık formu başarıyla gönderildi.

Şifremi Unuttum