2021 Saç Trendi

sac Saç

2021 Saç Trendi

2020'de yaşanan olumsuzlukları unutturacak saç seçimleri "Hareketlilik Ve Canlılık"

2021'in trend rengi hiç kuşkusuz turuncu ve dore tonları. Küllü ve soğuk renkli saçların en çok kullanıldığı yıllardan sıcak tonlara geçiş yapıyoruz. Alt ton yelpazeleri geniş olan bu renklerde en önemli noktalardan biri de teninize en çok yakışan rengi bulmaktır. Açık tonlar beyaz tenli kadınlara daha çok uyarken, koyu tonlar da esmer tenlilere havalı bir görünüm kazandırır. Parlak pembelerin de sıklıkla görüleceği bu yılda tercihiniz sıcak tonlardan yanaysa ve soğuk alt tonlu solgun cilde sahipseniz isabetli bir tercih yapmış olacaksınız.

Renkte Alternatifler

Sıcak tonları doğrudan uygulamak istemiyorsanız elbette alternatifleriniz bulunuyor. Saçta ışıltı yaratmak için kullanılabilecek en ideal yol aralara açık renkler kullanmak bu sayede saçta hareketli ve canlı bir görünüm elde edebilirsiniz. Eğer biraz daha fazla renklilik olsun derseniz de perçemlerinize platin sarılar da uygulayabilirsiniz.

Nasıl Bir Kesim

Saç kesimlerinde de değişikliğe gidilen bu yılda her yüze uyum sağlayabilen Bob kesimler seçilebilecek en kolay kesim olarak görülüyor. Aslan yelesi olarak da bilinen, önleri kısa pixie kesimi tarzını anımsatan ve arkaya doğru uzayan Mullet saç modelini de sık sık göreceğimiz bu yılda kadınların tercihi hep canlılıktan ve hareketlilikten yana olacak. Zıtlıkların bir araya geldiği bu yılda Mullet'in tam karşısında Rapunzel saçları duruyor. Upuzun saçlara sahip olmak kolay değil elbette ama artık birkaç işlemle saçlarınızı istediğiniz an uzun istediğiniz an ise kısa yapabiliyorsunuz.

Trend Doğallık

Doğal kıvırcık saçlara sahip olanlar için mutlu bir haberimiz var zahmetsiz bir güzelliğe sahip olmak onlar için çok kolay fakat dikkat edilmesi gereken tek nokta kıvırcık saçlılar hangi yüz tipine sahip olursa olsunlar kısa katlardan kaçınmalı, uzun ve yumuşak kat rotasından ayrılmamalılar. Parlak saçlar da bu yılın olmazsa olmazı. Doğal, canlı ve hareketli bir görünüme sahip olmak istiyorsanız tercihinizi pırıl pırıl parlayan saçlardan yana kullanmalısınız bunun için şimdiden bakım serum ve spreylerini, yoğun bakım maskelerinizi hazırlayabilirsiniz.

Yaren Ünal

Etiketler

  • turuncu ve dore
  • Bob kesim
  • Mullet saç modeli
  • Rapunzel saç modeli
  • Doğal kıvırcık saçlar
  • Parlak saçlar

İş Ortaklığı Formu

İş ortaklarımıza sunmuş olduğumuz özel fırsatlardan yararlanmak için lütfen aşağıdaki formu doldurunuz.

Gönder

Google Doğrulama

İş Ortaklığı Formu

Ortaklık formu başarıyla gönderildi.

Şifremi Unuttum