Berber Randevu Nasıl Alınır?

salon-randevu-uygulamasi Salon Randevu Uygulaması

Berber Randevu Nasıl Alınır?

Covid-19’un beraberinde getirdiği ve hayatımıza kattığı değişikliklerden biri de randevu almadan gidebildiğimiz yerlerin sayısının gittikçe azalması oldu. Yeni normal sayesinde güzellik sektöründen alınan randevuların şekli de oldukça değişti. Gitmek istediğimiz berberden ya da bir salondan randevu alabilmek için telefonla arayarak randevu oluşturmak ya da işletmenin müsait saatleri öğrenip daha sonra dönüş yapma yöntemi artık eskide kaldığından; yazılım şirketleri de yavaş yavaş hem müşterilerin hem de salon çalışanlarının daha kolay işlem sağlayabilmeleri için online randevu linklerini hayatımıza dahil etmek için çalışmalarına devam ediyor.

Online randevu nedir?

Online randevu, hem müşteriye hem de salon içerisindeki personele hitap eden çift taraflı bir sistem olarak karşımıza çıkmaktadır. Online randevu seçeneği sayesinde artık bir arayış içerisinde olan kullanıcı, internet üzerinden müsait olduğu tarih ve saat aralıklarında randevu talep edebilme seçeneğine sahip olarak randevularını internet üzerinden kolayca alabilecek.

Berber Randevu Nasıl Alınır?

Eğer berberinizin bir online randevu linki kullanıyorsa internet üzerinden berber randevusu almak oldukça kolay! Ayrıca, Salon Randevu’da üyeliği bulunan erkek kuaförü kullanıcılarının müşterileri için online randevu seçeneğimiz de oldukça kolay.

Salonrandevu.com üzerinde yayınlanan tüm berberlerden tek tıkla randevu alabilir ya da size en yakın berber salonunu kolayca bulabilirsiniz. Platform üzerinde yayınlanan salonları tek tek inceleyebilir, daha öncesinde hizmet almış olan kullanıcıların yorumlarını okuyabilir ve salonların vermiş olduğu hizmetleri görüntüleyebilirsiniz.

Randevu almak istediğiniz berber salonunu seçebildiyseniz, işin zor kısmını atlattığınız anlamına geliyor. Bu aşamadan sonraki süreç ise oldukça kolay. Hangi hizmet kapsamında randevu oluşturmak istiyorsanız, o hizmetin sağ tarafında bulunan ‘randevu al’ seçeneğine tıklayarak hizmeti salonun hangi personelinden almak istediğinizi seçmeniz gerek. Çalışan seçiminin ardından, işletmenin uygun saatleri ve sizin müsait olduğunuz zaman aralığını sistem üzerinden işaretleyerek kişisel bilgiler alanını doldurmanız yeterli. Tebrikler! Randevunuz oluşturuldu.

Online berber randevu imkânı ile kolayca randevu oluşturma görevi bizde, oluşturduğunuz tarihte salona gitme sorumluluğu sizde, en güzel hizmeti vermek ise seçtiğiniz berbere kalıyor! Yeni bir berber salonu arayışı içerisindeyseniz ve iyi bir salondan randevu almak istiyorsanız sizi salonrandevu.com’a bekliyoruz!

İrem Koç

İş Ortaklığı Formu

İş ortaklarımıza sunmuş olduğumuz özel fırsatlardan yararlanmak için lütfen aşağıdaki formu doldurunuz.

Gönder

Google Doğrulama

İş Ortaklığı Formu

Ortaklık formu başarıyla gönderildi.

Şifremi Unuttum