Kuaför Randevusu Almak İçin Online Çözümler

salon-randevu-uygulamasi Salon Randevu Uygulaması

Kuaför Randevusu Almak İçin Online Çözümler

Kuaför randevusu alabilmek hem pandeminin etkisi hem de teknolojinin ilerlemesiyle beraber artık şekil değiştirdi. Gitmek istediğimiz kuaförden ya da güzellik salonundan randevu alabilmek için telefonla arayarak randevu almak ya da salonun boş olduğu saatleri öğrenip sonrasında dönüş yapma yöntemi artık eskide kalıyor. Yazılım şirketleri de yavaş yavaş hem müşterinin hem de salon çalışanlarının daha kolay işlem sağlayabilmeleri için online randevu seçeneğini hayatımıza dahil etmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Online Randevu Nedir? Online Randevu Ne İşe Yarar?

Online randevu, hem müşteriye hem de işletme içerisindeki çalışanlara hitap eden çift taraflı bir sistem olarak karşımıza çıkmakta. Online randevu seçeneği sayesinde artık kullanıcı, internet üzerinden dilediği tarih ve saat aralıklarında randevu talep edebilme imkânına sahip olarak randevularını internet üzerinden kolayca alabilecek. Bu sayede işletme içerisindeki personelin iş yükü hafiflerken, müşteri de kolay ve güvenli bir şekilde dilediği hizmet üzerinden randevusunu oluşturma imkânı bulacak.

Kuaför Randevu Nereden Alınır?

Kuaför randevusu almak ve internet üzerinden salon araştırmak artık çok kolay! Ayrıca, Salon Randevu’da üyeliği bulunan güzellik sektörü kullanıcılarının müşterileri için online randevu seçeneğinin kullanımı da oldukça basit.

Salonrandevu.com üzerinde yayınlanan tüm kuaförlerden tek tıkla randevu alabilir ya da size en yakın kuaför salonunu kolayca bulabilirsiniz. Platform üzerinde yayınlanan işletmeleri tek tek inceleyebilir, kuaför fiyatlarını görüntüleyebilir, daha öncesinde hizmet almış olan kullanıcıların yorumlarını okuyabilir ve salonların vermiş olduğu hizmetleri filtreleyebilirsiniz.

Kuaför Randevusu Nasıl Alınır?

Kuaför randevusu almak için bir salon seçtiyseniz, işin zor kısmını atlatmışsınız demektir. Bu aşamadan sonraki süreç ise oldukça kolay. Hangi hizmet kapsamında randevu oluşturmak istiyorsanız, o hizmetin sağ tarafında bulunan ‘randevu al’ seçeneğine tıklayarak hizmeti salonun hangi personelinden almak istediğinizi seçmeniz gerek. Çalışan seçiminin ardından, salonun uygun olan saatleri ve sizin müsait olduğunuz zaman aralığını sistem üzerinden işaretleyerek kişisel bilgiler alanını doldurmanız yeterli. Tebrikler! Randevunuz oluşturuldu.

Online kuaför randevu imkânı ile kolayca randevu oluşturma görevi bizde, oluşturduğunuz tarihte salona gitme sorumluluğu sizde, en güzel hizmeti vermek ise seçtiğiniz kuaföre kalıyor! Yeni bir kuaför arayışı içerisindeyseniz ve iyi bir kuaförden randevu almak istiyorsanız sizi Salon Randevu üzerindeki kuaför randevu alma sayfasına davet ediyoruz!

İstanbul Kuaför Randevu İçin Tıklayınız;

İrem Koç

İş Ortaklığı Formu

İş ortaklarımıza sunmuş olduğumuz özel fırsatlardan yararlanmak için lütfen aşağıdaki formu doldurunuz.

Gönder

Google Doğrulama

İş Ortaklığı Formu

Ortaklık formu başarıyla gönderildi.

Şifremi Unuttum