Nail Art

guncel Güncel

Nail Art

Son zamanlarda oldukça ilgi çeken ve hızla yayılan nail art, en basit tanımıyla tırnak süsleme sanatıdır. Sıradan ojelerin yerini hızla alan bu sanat, tırnaklara istenilen şekillerin verilmesi ile daha alımlı ve göze hoş gelmesini sağlıyor. Güzellik salonlarının artık en yoğun mesaiyi harcadığı alan olma yolunda nail art emin adımlarla yürüyor. Nail art modelleri sizi bir kalıba sokmayarak yaratıcılığınız ölçüsünde tırnaklarınızı daha bakımlı ve daha çekici yapmayı sağlıyor.

Nail Art Nasıl Yapılır?

Nail Art Nasıl Yapılır?

Nail art nasıl yapılır kür sorusunun cevabı çok da karmaşık değil. İlk basamakta tırnaklarınızın bu işlem için hazırlanması gerekiyor. Tırnak diplerinin ölü etlerden arındırılması nail art’ın ilk adımı olarak karşımıza çıkmaktadır. Yapılan sanatın daha estetik görünmesi adına baz oje sürülmesi işlemine ihtiyaç duyuluyor. Buradaki amaç ise sürülen asıl oje renginin daha canlı ve parlak görünmesine katkı sağlamaktadır. En önemli kısımlarından birisi de tırnaklarınıza verilecek şeklin nasıl yapılacağı konusudur.Bunlar için ihtiyacınız olan şey ise birazcık hayal gücü.İnce uçlu fırçalarla verilecek şekiller hayal gücünüzü tırnaklarınıza yansıtacak. Son basamakta yapılması gereken şey ise , kuruyan ojenizin ve eğer varsa tırnaklarınıza yapıştırdığınız küçük taşların daha şık ve daha uzun süre tırnaklarınızda durması adına şeffaf oje ile kaplamaktır.yle ciddi Bunu da sürülecek olan şeffaf oje yardımıyla elde edebilirsiniz. Böylece daha bakımlı, sağlıklı ve her şeyden önce daha gösterişli tırnaklara sahip olursunuz.

Manikür işlemi, eller üzerinde yapılan bir bakım uygulaması olup, sağlığımız için son derece önem arz etmektedir. Özellikle sağlıklı ve güçlü tırnaklara sahip olmak için birçok kadın tarafından sıklıkla yapılmaktadır.

Pedikür işlemi ise ayaklara uygulanan bir işlem olup, ayak sağlığımız açısından kullanımı önerilmektedir. Özellikle ayak tırnaklarında oluşabilecek tırnak batması ve tırnak sertleşmesi gibi sorunlardan kurtulmak ve daha iyi bir tırnak görünüme sahip olmak için yapılmaktadır.

Nail Art Modelleri

Nail Art Modelleri

Nail Art modelleri 2022 yılında da popülaritesini artırmaya devam ediyor Aslında bunun isminden de anlayacağımız üzere bir sanat olduğunu biliyoruz. Dolayısıyla modellerin genel bir kalıbı yok. Daha çok yapan kişinin zevklerine ve tercihlerine dayanıyor. Daha da önemlisi hayal gücünün izin verdiği her türlü geometrik şeklin, küçük ve parlak taşların kullanımıyla birbirinden farklı yüzlerce modeli deneyebilirsiniz.

Nail Art Fiyatları

Eğer Ankara, İstanbul gibi büyük şehirlerde iseniz nail art yaptırmak için güzellik salonları konusunda daha fazla seçeneğiniz olacaktır. Tırnaklarınıza yaptırmak istediğiniz islemin ne kadar emek istediğine bağlı olarak nail art fiyatları değişiklik göstermektedir.

Admin

Etiketler

  • Son zamanlarda oldukça ilgi çeken ve hızla yayılan nail art
  • en basit tanımıyla tırnak süsleme sanatıdır.

İş Ortaklığı Formu

İş ortaklarımıza sunmuş olduğumuz özel fırsatlardan yararlanmak için lütfen aşağıdaki formu doldurunuz.

Gönder

Google Doğrulama

İş Ortaklığı Formu

Ortaklık formu başarıyla gönderildi.

Şifremi Unuttum