Jel Tırnak Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

tirnak Tırnak

Jel Tırnak Hakkında Bilmeniz Gereken Her Şey

Bu yılın belki de en popüler ürünü olan jel tırnak yapımı, tasarımı ve jel tırnak hakkında bilmeniz gereken her şeyi tek bir yazıda topladık. Jel tırnak yapımı yapay tırnak uygulamalarından biridir ve uzun süre boyunca dayanıklılığını korur.

Tırnağınıza sürülen, kurudukça sertleşen ve görünüş olarak tırnağı andıran jel ile uygulanır. İstediğiniz uzunlukta olabilir ve istediğiniz tırnak şekli uygulanabilir. Sayısız renk ve tasarım seçeneği ile birlikte 2022’yi kasıp kavuran jel tırnak tasarımları ve modelleri daha uzun bir süre bizimle olacak gibi duruyor. Yapımının alanında uzmanlık gerektiren bir iş olmasından dolayı genellikle bir profesyonel tarafından uygulaması tavsiye edilir.

Jel Tırnak Nasıl Yapılır?

Jel tırnak nasıl yapılır ve hayalimdeki tırnağa nasıl sahip olabilirim diye düşünüyorsanız bu yazımızla tüm sorularınızı ortadan kaldırıyoruz. Tırnaklarınızı uzatamıyorsanız ya da tırnak yeme gibi bir sorununuz varsa artık jel tırnak ile bu hayale kavuşmak imkânsız değil. Peki, jel tırnak nasıl yapılır? Hemen cevap verelim.

Jel tırnak sistemi dünya çapında en çok kullanılan sistemdir. Kalın bir jel madde kaplaması tırnağınızı doldurur. (Tırnağınızın daha uzun görünmesini istiyorsanız, tırnağınızın ucuna gerekli uzunlukta plastik tırnaklar yapıştırılır.) UV lambası altında kurutularak şekillendirilir ve oje eklenerek işlem tamamlanır. Bu işlem iki saat sürer. Jel tırnakları en az 30 gün kullandıktan sonra kendi tırnaklarınız uzamaya başlayacak ve böylece jel tırnakların korunması için dip dolgusu yapılmış olacaktır. Bunu yapmak yaklaşık bir buçuk saat sürer. Jel tırnaklarınızın kırılması çok zordur ancak kullanım önerisi olarak yapacağınız işleri tırnaklarınızı kullanarak değil de avuç içlerinizi kullanırsanız ömrünü daha da uzatmış olursunuz.

Jel Tırnak Modelleri

Jel tırnak modelleri ilk başlarda sadece birkaç model ve tasarım ile sınırlıydı. Daha sonra popülerliği arttıkça modeller de tasarımlar da arttı. Jel tırnak modelleri kare, yuvarlak, oval, yarı oval, badem, balerin, ruj ve stiletto olmak üzere 8 tanedir. Modelleri genelde istediğiniz şekilde ve tasarımda tırnak tasarımcınıza göstererek elde edebilirsiniz.

Jel Tırnak Yapan Yerleri Nasıl Bulurum?

Jel tırnak yapan yerleri nasıl bulurum diye uzun uzun düşünmenize gerek yok! Çünkü tek yapmanız gereken Salon Randevu COM sayfamızdan arama bölümüne ‘JEL TIRNAK’ yazarak çevrenizdeki en yakın jel tırnak yapan yerleri kolayca bulun. Fiyat ve müşteri yorumlarını kıyaslayarak en doğru tercihi yapıp kolayca randevu alın. Seçeceğiniz nail art hakkında fikir edinmek için Nail Art blog sayfamızı ziyaret ediniz.

Melisa Özkal

Etiketler

  • Jel Tırnak Nedir
  • Jel tırnak yapan yerler
  • Jel tırnak 2022 modelleri

İş Ortaklığı Formu

İş ortaklarımıza sunmuş olduğumuz özel fırsatlardan yararlanmak için lütfen aşağıdaki formu doldurunuz.

Gönder

Google Doğrulama

İş Ortaklığı Formu

Ortaklık formu başarıyla gönderildi.

Şifremi Unuttum