13.05.2020

Berber Randevu Programı İle Yapabilecekleriniz Nelerdir? Salon Randevu Uygulaması

Berber Randevu Programı İle Yapabilecekleriniz Nelerdir?

Eğer küçük bir işletme veya orta büyüklükte bir salonsanız beklentiniz öncelikle randevulu sistem ile kolayca randevu organizasyonunu yapmaktır. Bildiğiniz üzere bir personelin maliyeti oldukça yüksektir ve bu tarz randevuları birisinin telefonu açıp veya size instagram veya whatsapp tan ulaşanları bekletmeden hızlıca dönüş yapıp randevuları alabilecek birisi gerekecektir. Kulağında telefon ile işlem yapan veya sürekli elinde telefonu ile ilgilenip sizin saçınızı kestiği esnada bunun gibi farklı işlerle ilgilenen bir kuaförün performansı haliyle beklentilerinizin altında olacaktır ve yüksek ihtimalle tekrar aynı kapıdan içeriye girmeyeceksiniz. Bu tarzda işletmelerin yaşadıkları sorunları çözen bir müşteri ve randevu takip platformundan bahsediyoruz. Bu sisteme aşina olup sadece randevu alınması için yüksek rakamlar ödeyen salonların olduğu gibi hiç ihtiyaç duymamış ve bu programların faydalarınız bilmeyen yerlerde bulunmaktadır.

Bu programların size elbetteki kazandıracakları sıralanamaz ama başlıca sizin beklentilerinizi netleştirmeniz gerekir. Online olarak sadece randevu alınması benim için yeterlimi?,Randevu yönetimini bilgisayarınızdan mı yapmanız daha kolay olur yada mobil app ile mi? Gerçekten bana gereken özellikler neler?

Sizi Neler Bekliyor?

Her beklenti için faklı çözümler sunulacağından gerçek ihtiyacı ve beklentiyi öğrenmek en sağlıklı ilerleme şekli olacaktır.

Berber için sadece randevu alınması yeterli olduğunu düşünüyorsanız sadece online randevu ve randevu yönetim portalı ücretsiz sunulmaktadır.

Randevu yönetimini bilgisayarınızdan yapmak isterseniz bu hizmet 1 ay ücretsiz sunulmaktadır ayrıca randevu hatırlatma ve randevu onayı mesajları da bu ücretsiz yapıya dahildir.

Berber salonunuzda bilgisayar yok ise sadece bu işlemleri cep telefonu ile mobil uygulama ile yönetmek yine mümkün salon randevu uygulamasını google play ve apple store’dan indirip bu işlemleri aylık 39 TL veya yıllık 480 TL ile randevu yönetimi ve daha birçok özelliği cep telefonunuzdan yönetebilirsiniz.

Admin

Etiketler

  • berber randevu programı
  • berber randevu uygulaması
  • berber randevu otomasyonu
Salonunumuz için güzellikler bu tarafta
İş Ortaklığı Formu
Fiyat Al İş Ortaklığı Ara