02.10.2022

Müşteri Randevu Sistemi Salon Randevu Uygulaması

Müşteri Randevu Sistemi

Günümüzde zaman kavramının anlamı herkes için oldukça büyük. Tabi hal böyle olunca, kuaför / güzellik merkezleri ve danışanları için zaman da elzem konulardan birisi olarak karşımıza çıkıyor. İşletme açısından, zamanı verimli kullanmak ve düzenli bir randevu takibi oluşturmak; danışan açısından ise müsait olduğu tarihe uygun randevu bulabilmek en önemli ihtiyaçların başında geliyor. Tam bu noktada ise müşteri randevu sistemi devreye girerek sizlere çift taraflı kolaylık ve zaman tasarrufu sunacaktır.

Müşteri Randevu Sistemi Nasıl Çalışır?

SalonRandevu.Com’un kullanıcılarına özel sunduğu müşteri takip ve randevu sistemi aracılığıyla hem cep telefonunuzdan hem de bilgisayarınızdan nerde olursanız olun tüm randevularınızı online takip edebilme rahatlığı ile salonunuzu kolayca yönetebilirsiniz. Sistem üzerinden müşteri-hizmet-çalışan üçlüsünün bilgisini doldurmanız, randevuyu oluşturmak için yeterli olacaktır. Bu sayede kuaför veya güzellik merkezinizin günlük ya da haftalık randevularını düzenle takip etmenize, oluşacak yeni randevuları ise güvenle onaylamanıza imkan yaratacaktır.

Müşteri Randevu Sistemi Kullanıcılarına Ne Sunar?

Müşteri randevu sistemi çalışanlarınıza düzenli bir günlük takvim sunarken, danışanlarınıza da oldukça profesyonel ve dakik hizmet sunabilmeniz konusunda büyük rol üstleniyor. Saniyeler içerisinde oluşturacağınız randevular ile tüm danışanlarınızı düzenle takip edebilir, randevuların çakışmasına fırsat vermeden yaşanabilecek olası aksaklıkların önüne geçerek müşteri memnuniyetinizi üst seviyede tutabilirsiniz.

Müşteri randevu programı üzerinden iletilen otomatik SMS’ler ile de unutulan randevuların önüne geçmek ise artık tek tuşla mümkün. Online olarak program üzerinden oluşturacağınız bir randevuya bağlı olarak SMS ile randevu hatırlatma yapabilir, kuaför müşterilerinize kurumsal ve profesyonel bir işletme olduğunuzu kanıtlayabilirsiniz.

Aynı zamanda müşterilerinize ait geçmiş randevular, almış olduğu hizmetler, seans işlemlerinin takibi gibi birçok veriyi depolayan ve müşteri özelinde size sunan bu yazılımlar aracılığıyla, müşterilerinizin geçmiş işlemlerine dair birçok bilgiyi de güvenle muhafaza etmenize ve takip etmenize yardımcı olacaktır.

Güzellik merkezlerine özel olarak hazırlanan müşteri randevu sistemini denemek ve sunmuş olduğu özellikler ile salonunuzdaki iş yükünün hafifletmek sadece birkaç dakikanızı alacak, üstelik hiçbir ödeme yapmadan! Ücretsiz deneme sürecinizi başlatmak için buraya tıklamanız yeterli olacaktır! Salon Randevu ailesine hoş geldiniz 😊

Admin

Salonunumuz için güzellikler bu tarafta
İş Ortaklığı Formu
Fiyat Al İş Ortaklığı Ara