28.10.2021

Güzellik Merkezi Programı İle Muhasebe Yönetimi Salon Randevu Uygulaması

Güzellik Merkezi Programı İle Muhasebe Yönetimi

Güzellik merkezi programları içerisinde bulunan özellikler sayesinde hem müşterilerinizi hem de ön muhasebe işlemlerinizi kolayca takip edebilmenin rahatlığını tüm salon yöneticilerine yaşatıyor. Kullanışlı ve rahat ara yüzü sayesinde hem cep telefonunuzdan hem de bilgisayarınızdan dilediğiniz her an salonunuzun gelir/gider işlemlerini profesyonelce yürütebilirsiniz.

Güzellik Salonu Müşteri Takip Programı ile Adisyon Takibi

Güzellik merkezlerinin öncelikli ihtiyaçlarından biri de düzenli işleyen bir randevu takvimi ve ödeme takibidir. Borçlu müşterilerin tutarları, son ödeme tarihleri, geçmiş ödemeleri gibi birçok önemli bilgiyi müşteri bazında ayrı ayrı tutan bir sistemin varlığı, salon çalışanları ve salon yöneticileri açısından iş yükünün ve takibinin hafifliği anlamına gelmektedir.

Salon Randevu’nun güzellik merkezi randevu takip sisteminin içerisinde bulunan ‘Adisyon Yönetimi’ sekmesinden salonunuzda vermiş olduğunuz tüm hizmetlerin ödeme bilgilerine kolaylıkla erişim sağlayabilirsiniz. Adisyon takibi ile ilgili müşteriniz en son hizmetini ne zaman aldı, hangi işlemi yaptırdı, hangi ödeme yöntemi ile ne kadar ödeme alındı gibi tüm sorularınızın cevaplarını aynı sistem üzerinden düzenli ve sistematik bir şekilde görüntüleyebilirsiniz.

Güzellik Merkezi Programı ile Gelişmiş Raporlar

Bir güzellik salonu için ay sonu geldiğinde önemli olan ne kadar kar elde ettiği ve çalışanlarının sunduğu hizmetlerin ayrıntılı bir şekilde raporlanmasıdır. Salon Randevu’nun panelindeki ‘Muhasebe Yönetimi’ ile belirlediğiniz tarih aralıklarındaki gelir/gider işlemlerinizi, toplam borçlu müşteri tutarınızı, çalışanlarınızın sunduğu hizmetlerin detaylı bir şekilde raporlamasını görüntüleyebilirsiniz.

Salon Randevu ile Daha Mutlu Çalışanlar, Daha Mutlu Danışanlar!

Salon Randevu ile yalnızca çalışanlarınız ve müşterileriniz için düzenli bir randevu takvimi tutmakla kalmaz; işletmenize ait tüm raporlama ve muhasebesel kayıtları tek bir programda kolayca ve güvenle saklayabilirsiniz.

Salon Randevu’nun güzellik merkezlerine özel olarak hazırladığı programındaki tüm hizmetleri görüntülemek için özellikler sayfamıza tıklamanız yeterli! 

Siz de salonunuzla beraber müşterilerinizi de hala Salon Randevu ile tanıştırmadıysanız hemen 7 günlük ücretsiz bir deneme süreci oluşturabilir ya da 0212 706 05 10 telefon numaramız üzerinden özel müşteri temsilciniz ile iletişime geçebilirsiniz.

Admin

Etiketler

  • güzellik merkezi programı
  • güzellik salonu müşteri takip programı
  • güzellik merkezi randevu takip sistemi
Salonunumuz için güzellikler bu tarafta
İş Ortaklığı Formu
Fiyat Al İş Ortaklığı Ara