04.09.2021

BİR GÜZELLİK MERKEZİ İÇİN ONLİNE RANDEVU SİSTEMİ KURMAK Salon Randevu Uygulaması

BİR GÜZELLİK MERKEZİ İÇİN ONLİNE RANDEVU SİSTEMİ KURMAK

Online randevu sistemi, günümüzün getirileriyle doğru orantıda ilerleyen ve işletme sahipleriyle birlikte müşterilerine de büyük kolaylıklar sunan yazılımsal bir araçtır.

Eğer işletmenize karşı yoğun bir randevu talebi varsa randevularınızı düzenle takip etmek oldukça önemlidir. Bu noktada da online randevu sistemi aracılığıyla müşterilerinize internet üzerinden randevu oluşturma imkânı ve rahatlığı yaşatabilir, müşterileriniz bu memnuniyetle randevu işlemlerini hallederken siz de işletme içerisinde personelinizin iş yükünü hafifleterek onlara düzenli bir randevu takvimi sunabilirsiniz.

Online Randevu Sistemi Kurmak İşletmenize Ne Kazandırır?

1. Daha Fazla Müşteri

Online randevu sistemi kurmak işletmenizdeki iş yükünüzü hafifletmenize ve zamanınızı doğru değerlendirmenize yardımcı olacağından arta kalan zamanlarınızda ise salonunuzda daha fazla müşteri ağırlamanıza sebep olacaktır. Aynı zamanda online randevu sisteminin asla kapanmadığını ve randevu arayan kişinin internet üzerinden her daim randevu alabileceğini düşünürsek, rezervasyon sistemiyle yaşanabilecek kayıp müşterilerin de önüne geçebilirsiniz.

2. Verimli Bir Gün

Personelinizin düzenli randevu takvimi ve güncel verilerle uğraşmasına harcayacağı zamanı müşterilerinizle ilgilenerek geçirmesine destek olarak hem personelinizin iş yükünü hafifletebilir hem de müşteri memnuniyetinizi artırabilirsiniz.

3. Mutlu Müşteriler

Düzenle oluşturulan çalışma programı aracılığıyla müşterilerinize daha iyi bir hizmet sunarak yaşadıkları mutluluğu artırabilirsiniz. Müşterilerinizin salonunuzdan güler yüzle ayrılması hem sizi hem de çalışanlarınızı olumlu yönde etkileyeceği gibi potansiyel müşteriler kazanmanıza da katkı sağlayacaktır.

Online Randevu Sistemi Nasıl Çalışır?

SalonRandevu.com üzerindeki herhangi bir paketten yararlanan her üye, SalonRandevu’nun kullanıcılarına sunduğu online randevu linkinden yararlanma hakkına sahip olacaktır. İşletme linkinizden alınan her randevu talebi, salon içerisinde kullanmış olduğunuz yönetici paneline düşerek tarafınıza bilgilendirilecektir. Onayladığınız ya da reddettiğiniz randevu talepleriyle alakalı olarak sistem üzerinden otomatik SMS gönderimi sağlayabilir, bu sayede alınan randevu taleplerinin akıbeti hakkında müşterilerinizle kolay bir şekilde iletişimde kalabilirsiniz.

Eğer siz de işletmenizde online randevu sistemi kurmak istiyor ve sistemin işleyişi hakkında daha detaylı bilgi almak istiyorsanız 02127060510 telefon numaramız üzerinden bizlerle iletişime geçebilir ya da ücretsiz bir üyelik oluşturarak sistemimizi 7 gün boyunca test edebilirsiniz.

İrem Koç

Etiketler

  • online randevu sistemi
  • online randevu sistemi kurmak
  • online randevu
Salonunumuz için güzellikler bu tarafta
İş Ortaklığı Formu
Fiyat Al İş Ortaklığı Ara