13.05.2020

Kuaför Randevu Programı Nedir? Salon Randevu Uygulaması

Kuaför Randevu Programı Nedir?

Özellikle orta ve büyük çaplı salonların ihtiyaç duyduğu bir birçok size kolaylık sağlayan, genel itibariyle, randevularınızı organize eden, müşterilerin online randevu almasını sağlayan, gelir giderinizi gösteren,adisyonlarınızı yöneten ve çalışanlarınızın performansını ortaya çıkaran genel takip programlarıdır. Bu programlar siz sayısız kolaylıklar sağlayarak güncel durumunuz gelir gideriniz hakkında size detaylı bilgi verirler. Ayrıca sahip oldukları randevu altyapısı ile sizin telefon ve yazışma trafiğinizi çözerler bu şekilde bir çalışanın maaşı kadar tasarruf etmiş olursunuz sadece aylık çüzi bir bedel ödeyerek.

Sağladıkları kolaylıklardan ve avantajlardan bahsedecek olursak, bir işletmenin olmazsa olmazı gelir elde etmektir yani işletmenin temel kuruluş amacının bu olduğundan yola çıkarsak sizlere randevu yoluyla gelecek müşteri kazandırırlar ve size telefon etme yada whatsapp veya instagramdan yazmak yerine bunu online 7/24 yaparak günlük planlarınız düzenli olur. Bu sayede daha çok müşteriye hizmet verebilirsiniz. Düzenli gelişlerin sağlanması içinde randevu hatırlatma SMS ‘lerini kullanırsanız gelmeyen müşteri sayınızda azalacaktır. Dolu olan her koltuk elbetteki bir gelirdir ve işletmenin yüzünü güldürür.

Bu programların size kazandıracağı farklı bir gelirden de bahsedelim, bu planlama olarak herkesin yapmak istediği fakat kimsenin yapamadığı müşteri sadakati ve yeniden kazanım hizmetidir. Biraz daha konuyu açacak olursak bir boya işlemi için gelen bir kişinin örneğin yeniden işlem yapacağı tarih işlemden 30 gün sonrasıdır. Bu süreler genelde sözlü söylenir ve takibi yapılmaz ama programlar işi şansa bırakmaz ve işlemin tekrarlama tarihi ne zaman girildiyse o gün kişiye hatırlatma mesajı göndererek kuaförünüze uğraması için hatırlatmada bulunur. Peki kabaca bir hesap yapacak olursak bu müşteri unutulsaydı ve 45 gün sonra çağrılsaydı ve bunu 2 defa unutmuş olsanız 90gün içerisinde 2 işlem yapardınız fakat bu sayede size 90 gün içerisinde bu müşteri 3 defa sizi ziyaret edip 3 ödeme yapar ve karlı duruma geçersiniz.

Buna benzer bir otomatik çalışmada kayıp ve uzun zamandır sizi ziyaret etmeyen müşterileriniz bunlarda raporlamalarda kolayca tespit edip geri çağırmak için bir kampanya veya sadece sizi özledik bu linkten yeniden randevu alabilirsiniz gibi bir mesajla kolayca hatırlatıp onları geri kazanabilirsiniz. Unutmayınız insanlar ufak şeylere önem verir ve hatırlanmayı aynı zamanda özel hissetmeyi severler.

Admin

Etiketler

  • kuaför randevu uygulaması
  • berber randevu uygulaması
  • güzellik salonu randevu uygulaması
  • güzellik merkezi randevu uygulaması
Salonunumuz için güzellikler bu tarafta
İş Ortaklığı Formu
Fiyat Al İş Ortaklığı Ara