04.08.2021

Kuaför Randevu Uygulaması ile Müşteri Takibi Salon Randevu Uygulaması

Kuaför Randevu Uygulaması ile Müşteri Takibi

Kuaför randevu uygulaması sayesinde işletme içerisinde yükünüzü hafifletmek bir yana içerisinde bulunan ek birçok özelliği sayesinde müşterilerinizin takibini yaparak kişiselleştirilmiş hizmet sunmak da pek tabii mümkün.

Kuaför randevu sistemi hem işletme içerisindeki personele hem de müşterilere hizmet veren çift taraflı bir yazılım aracı olduğundan, yararlanacağınız tüm özellikleri ile müşterilerinize özel ve kişiselleştirilmiş hizmetler sunarak müşteri memnuniyetinizi üst düzeyde tutmanıza ve kalıcı müşteriler elde etmenize yardımcı oluyor.

Kuaför Randevu Takip Programı ile Kişiselleştirilmiş Hizmet Sunun

Kuaför randevu takip programı, kullanıcılarına sunduğu hizmetler ile işletme içerisindeki çalışanlarla beraber müşterileri de mutlu ediyor.

Salon Randevu’nun kuaför randevu sistemi içerisinde bulunan ‘Müşteri Yönetimi’ sekmesinden salonunuzda hizmet verdiğiniz tüm müşterilerinizin geçmiş bilgilerini kaydederek kolaylıkla takip edebilirsiniz. İlgili müşteri hangi tarihte randevu aldı, randevusuna kaç kez geldi, hangi işlemleri yaptırdı, ne kadar borcu var ya da ne kadar ödeme alındı gibi birçok raporlama özelliği ile müşterilerinizin geçmiş işlemlerinin takibini de kuaför randevu uygulaması ile gerçekleştirebilirsiniz.

Müşterinize ait saç boya numarası, seans sayısı ya da özel bilgileri gibi vermiş olduğunuz hizmetlerin ayrıntılarını da sistemde kaydederek bir sonraki randevu için hazır bilgiler elde edebilir, tüm takip işlemlerinizi tek bir panel üzerinden gerçekleştirebilirsiniz.

Aynı zamanda randevu hatırlatıcı kapsamına giren ve kişisel isimlerle iletilen SMS’ler sayesinde unutulan randevuların önüne geçerek müşterilerinizi ve işletmenizi memnun edebilir, daha dolu geçen randevular yaşayabilirsiniz.

Kuaför Randevu Sistemi ile Mutlu Müşteriler Kazanın

Kuaför randevu sistemi ile daha düzenli randevular, kasada uzun vakitler geçirmeden alınan ödemeler, randevu hatırlatma SMS’leri ve online randevu linki sayesinde salonunuzun müşterilerine ayrıcalıklı ve profesyonel bir hizmet sunabilirsiniz.

Salon Randevu’nun kuaför salonlarına özel olarak hazırladığı panel içeriğinde bulunan tüm hizmetleri görüntülemek için özellikler sayfamıza tıklamanız yeterli. 

Siz de kuaför salonunuzu hala Salon Randevu ile tanıştırmadıysanız hemen 7 günlük ücretsiz bir deneme süreci oluşturabilir ya da 0212 706 05 10 telefon numaramız üzerinden özel müşteri temsilcinizle iletişime geçebilirsiniz.

İrem Koç

Etiketler

  • kuaför randevu uygulaması
  • kuaför randevu sistemi
  • kuaför randevu takip programı
  • kuaför randevu sistemi
Salonunumuz için güzellikler bu tarafta
İş Ortaklığı Formu
Fiyat Al İş Ortaklığı Ara