31.08.2021

ONLİNE RANDEVU PROGRAMI İLE MÜŞTERİ KİTLENİZİ ARTIRIN Salon Randevu Uygulaması

ONLİNE RANDEVU PROGRAMI İLE MÜŞTERİ KİTLENİZİ ARTIRIN

Online randevu programı sayesinde salonunuzun müşteri kitlesini artırmak artık çok kolay!

Salon Randevu’nun Online Randevu Programı Ne İşe Yarar?

Salon Randevu güzellik sektöründe çalışan her işletme için özel olarak hazırlanmış çift taraflı bir güzellik merkezi programıdır. Değişen paket içeriklerine göre hem işletme içerisindeki iş yükünüzü hafifletmeyi hem de salonunuza daha fazla müşteri kazandırmayı hedeflemektedir.

Kuaför ve Güzellik Merkezleri İçin Randevu ve İşletme Yönetimi

Salon Randevu İşletme Programı; işletme içerisinde randevularınızın, müşterilerinizin, çalışanlarınızın takibine ek olarak muhasebesel işlemlerinizi de gerçekleştirebileceğiniz, gelir / gider – adisyon ve borçlu müşteri kaydı tutabileceğiniz, seanslı hizmetlerinizin ayrıntılarını kaydedebileceğiniz, çalışanlarınızın primlerini otomatik olarak görüntüleyebileceğiniz ve randevu hatırlatıcı SMS gönderimi yapabileceğiniz bir online randevu takip programıdır.

İşletme içerisinde kullandığınız işletme özel sekmesi, salonunuzdaki tüm raporlama ve not alma işlemlerini kağıt kalem ikilisinden ve kaybolma riskinden uzaklaştırarak güvenle dijital ortama taşımanıza yardımcı olur.

Salon Arama ve Randevu Alma Platformu

Salon Randevu Platformu; işletme sahipleri için; salonlarının reklamını yapabileceği, verilen hizmetlerin bilgisini ve görselini göstermelerine yarayan, gerçek müşterilerin yorumlarını listeleyerek dışarıdan gelecek müşterilere doğru ve güvenli bilgiler sunmaya olanak sağlayan bir online randevu alma ve salon arama platformudur.

Platform üzerinde arama yapıldığında; Müşterilerinizin yakınında yer alan güzellik merkezi, kuaför, berber ya da benzeri güzellik hizmetlerini, en yakın salonları ve hizmet bilgilerini listeleyerek en uygun fiyat veya en iyi yorumlara sahip salonları bulabileceklerdir.

Müşteriler, Salon Randevu üzerinde listelenen tüm salonları inceleyerek randevusunu internet üzerinden oluşturma hakkına da sahiptir. İşletme paneline düşen randevu bildirimi sayesinde salon daha fazla müşteri ve bilinirlik kazanmış olacak, Salon Randevu aracılığıyla müşterileriyle iletişime geçme şansı bulacaktır.

Siz de mevcut müşterilerinizden ziyade dışarıdan müşteri kazanmak, salonunuzun adını daha fazla kişiye duyurarak tanınırlığınızı ve bilinirliğinizi artırmak aynı zamanda da işletme içerisindeki personelin yükünü hafifletmek istiyorsanız sizi Salon Randevu’nun online randevu programına davet ediyoruz!

İşletmenizi Salon Randevu ailesi bünyesinde görecek olmaktan mutluluk duyacağımızı belirtir, sistem hakkında detaylı bilgi almak isterseniz de 0212 706 05 10 üzerinden özel müşteri temsilcinizle iletişime geçebileceğinizi hatırlatmak isteriz.

İrem Koç

Etiketler

  • online randevu programı
  • randevu takip programı
  • güzellik merkezi rogramı
  • Kuaförden randevu al
  • Güzellik merkezi bul
Salonunumuz için güzellikler bu tarafta
İş Ortaklığı Formu
Fiyat Al İş Ortaklığı Ara