12.07.2021

Randevu Takip Programı Salon Randevu Uygulaması

Randevu Takip Programı

Randevu takip programı, işletme içerisinde randevu yönetiminden gelir / gider takibine kadar birçok özelliği ile size yardımcı olan ve işletmenizin yönetimini kolaylaştıran bir yazılım aracıdır. Randevu takip programları tüm personelinize düzenli bir çalışma takvimi sunmanın yanında tek bir sistem üzerinden ihtiyacınız olan tüm işlemleri de kolayca takip edebilmenize olanak tanır.

Salon Randevu ise bir işletmenin dijital asistanında sahip olması gereken tüm özellikleri içerisinde barındırıyor olması nedeniyle, yöneticilerin tüm yükünü hafifletirken onlara ek özellikleri sayesinde farklı farklı konularda da destek olmaktadır.

Randevu Takip Programı ile Neler Yapılır?

1. Randevu Takvimi

Yazılımın size sunmuş olduğu günlük/haftalık/aylık takvim özelliği sayesinde tüm çalışanlarınız ve müşterileriniz için düzenli bir randevu takvimi oluşturmanıza ve randevular arası yaşanabilecek aksaklıkların önüne geçerek müşteri memnuniyetinizi artırmanıza yardımcı olur.

2. Adisyon Takibi

İşletmenize gelen tüm müşterileriniz için sistem üzerinden adisyon takibi yaparak belirlediğiniz tarih aralıklarında gelir / gider işlemlerinizi görüntüleyebilirsiniz. Borçlu olan müşterilerinizi analiz ederek borç takibi gerçekleştirebilir, ödemesi alınan işlemlerinizi raporlayabilirsiniz.

3. Randevu Hatırlatıcı SMS Gönderimi

Takvim üzerinden oluşturduğunuz her randevu için müşterinize otomatik randevu hatırlatıcı SMS iletileceğinden; unutulan randevuların önüne geçerek oluşturulan randevulara katılım oranını artırabilirsiniz.

4. Stok Takibi

Randevu takip programı; işletmenizde satmış olduğunuz tüm ürünler için anlık stok takibi yapabilme imkânı sunar. Satmış olduğunuz ürünleri adisyon içerisine kaydederek, satış yaptıkça mevcut stok adedinden düşmesini sağlayabilir, bu sayede her an güncel olan verilerle işleminize devam edebilirsiniz.

5. Gelişmiş Raporlar

Panel içeriğinde bulunan raporlama özellikleri sayesinde belirlediğiniz tarih aralıkları bazında işletmenizin ne kadar gelir elde ettiğini hesaplayabilir, gider kalemleri oluşturarak giderlerinizi kayıt altında tutabilirsiniz. Ayrıca çalışanlarınıza ödenecek primleri görüntüleyebilir, toplam ciroları ve verdiği hizmet sayısı gibi birçok raporlama seçeneğine erişim sağlayabilirsiniz.

6. Muhasebe Yönetimi

Vermiş olduğunuz hizmet ve sattığınız ürünler üzerinden ne kadar kazandığınızı muhasebe raporlarından görüntüleyerek işletmenizin büyüme oranını sistem üzerinden kolayca analiz edebilme imkânı ile işletmenizin ilerlemesini kolayca takip edebilirsiniz.

Salon Randevu’nun sunmuş olduğu daha birçok özellik hakkında detaylı bilgi almak için tıklayabilir ya da ücretsiz üyelik oluşturarak sistemi 7 gün boyunca dilediğiniz gibi test edebilirsiniz.

İrem Koç

Salonunumuz için güzellikler bu tarafta
İş Ortaklığı Formu
Fiyat Al İş Ortaklığı Ara